Käyttövihjeitä ja ohjeita

SAMPO® puhdistus- ja kiillotusjauhe

Ruosteen ja kalkin, pinttymien vaivaton ja tehokas puhdistus:

- klinkkerit, kaakelit, lavuaarit, wc istuimet, kahvikupit, teekupit, ammeet, uima-altaat, kovamuovit, lasikuitu ja muoviveneet ym.

Kostuta pinnat, käytä kostea sieni tai harja SAMPO® jauheessa . Hankaa kevyesti pintoja, anna vaikuttaa muutama minuutti , kostuta uudelleen ja hankaa kevyesti , huuhtele. Voit myös kuivata kankaalla huuhtelun jälkeen.

 

Metallien kiillotus ja puhdistus:

- pronssi, messinki, kupari, haarukat, veitset, alumiinivanteet, veneitten alumiinimastot ym.

Käytä kostea kangas tai sieni SAMPO® jauheessa, hankaa metallia kunnes pinttymät ja oksidi ovat kadonneet, hankaa kuivalla pehmeällä kankaalla kunnes metalli kiiltää. Voit huuhdella vedellä ja kuivata pehmeällä kankaalla.

 

Kuparipannun kiillotus: Laita esim, kuparipannu pesualtaaseen ja laske kädenlämpöistä vettä pannun päälle kunnes se on märkä ja lämmin, sitten vesi poikki. Laita pannun päälle muutama tippa astianpesuainetta, ja puoli teelusikallista SAMPO® jauhetta, ota pehmeä tiskiharja ja pese pannu seoksella kunnes näet pannun kiillottuneen, huuhtele kädenlämpöisellä vedellä ja kuivaa hyvin pyyhkeeseen, kiilto säilyy vuodesta kahteen.

Astianpesuaine lisättiin siksi, että niin sanotut keittiörasvat eivät jää pyörimään mukana kiillotuksessa, vaan irtoavat vaivattomasti. Sama ohje käy myös kaikkeen muuhunkin keittiö kupariin , messinkiin, joita ovat mm, liesikuvut ( huuvat ).

 

 Ruoste- ja mustikkatahrojen poisto kankaasta:

Kostuta kangas tahran kohdalta vedellä, laita siihen hyppysellinen SAMPO®:a, hiero kangasta sormien välissä, kunnes tahra on irronnut, huuhtele vedellä tai laita kangas pesukoneeseen. 

Käytä suojakäsineitä, pidä tuote kosteana työskennellessä, käytä paperista hengityssuojaa tarvittaessa.

 

 - Puhtautta, kiiltoa jo sadan vuoden ajan.

 

Paluu